kalender

Kalender voor de veertigdagentijd.

Op woensdag 18 februari begint de 40-dagentijd, de periode van zes weken voor Pasen. Een groot feest als Pasen kan eigenlijk pas echt gevierd worden als er een intensieve voorbereiding aan vooraf is gegaan. De periode van de 40-dagentijd is van oudsher een tijd van inkeer, bezinning en gebed ter voorbereiding op Pasen. Om u daarbij te ondersteunen hebben gemeenteleden van de Nieuwe Kerk, De Fontein, Immanuëlkerk, De Ark, De Bron en de Protestantse Gemeente te Hoogkerk een 40-dagenkalender samengesteld. Vanaf zondag 8 februari is de kalender na afloop van de kerkdienst te koop voor slecht € 6,-- . Een mooi cadeau voor uzelf of iemand uit uw omgeving. De opbrengst gaat naar de 40-dagencampagne van Kerk in Actie!

U kunt deze kalender uiteraard ook per mail bestellen (kosten: € 6,-- plus verzendkosten)